Skoči na vsebino
Politika zasebnosti in piškotki Zahvaljujemo se vam za obisk spletne strani  https://osamosvojitev.si/. Zavedamo se pomena zasebnosti vaših osebnih podatkov in si prizadevamo za njihovo varovanje. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo in shranjujemo vaše osebne podatke.
 1. Zbiranje osebnih podatkov Pri obisku naše spletne strani lahko zbiramo določene osebne podatke, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka in druge podatke, ki nam jih prostovoljno posredujete prek kontaktnega obrazca ali drugih obrazcev na spletni strani.
 2. Uporaba osebnih podatkov Zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za namene, za katere ste nam jih posredovali. To vključuje komunikacijo z vami, odgovarjanje na vaša vprašanja, zagotavljanje informacij o naših dejavnostih, dogodkih, novicah in drugih podobnih informacijah, ki bi vas lahko zanimale. Vaše osebne podatke lahko uporabimo tudi za izboljšanje naših storitev in prilagajanje vsebin glede na vaše interese.
 3. Razkritje osebnih podatkov tretjim osebam Vaše osebne podatke ne bomo prodali, trgovali ali jih kako drugače razkrili tretjim osebam brez vašega izrecnega soglasja, razen v naslednjih primerih:
 • Če smo zakonsko ali s strani pristojnih organov zavezani razkriti podatke.
 • Če menimo, da je razkritje potrebno za varnost, zaščito pravic ali lastnine Združenja za vrednote Slovenske osamosvojitve.
 • Če to zahteva izvajanje naših storitev ali izpolnjevanje obveznosti do vas.
 1. Piškotki Naša spletna stran uporablja naslednje vrste piškotkov:
 • Obvezni piškotki: Ti piškotki so potrebni za delovanje spletne strani in omogočajo osnovne funkcije, kot je navigacija po strani in dostop do varnih območij. Brez teh piškotkov spletna stran morda ne bo delovala pravilno.
 • Analitični piškotki: Ti piškotki nam omogočajo zbiranje podatkov o uporabi naše spletne strani, vključno z obiskanimi stranmi, številom obiskov, viri prometa in drugimi analitičnimi podatki. Ti podatki nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran in izboljšati njeno delovanje.
 • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo, da se spletna stran zapomni vaše izbire (kot so uporabniško ime, jezik ali regija) in vam zagotovi izboljšane, bolj prilagojene funkcije. Ti piškotki lahko tudi pomagajo pri zagotavljanju določenih storitev, ki jih zahtevate, na primer predvajanje videoposnetkov.
 • Ciljni piškotki: Ti piškotki se uporabljajo za prikazovanje ciljanih oglasov, ki so relevantni za vas in vaše interese. Prav tako se lahko uporabljajo za omejevanje pogostosti prikazovanja oglasov in merjenje učinkovitosti oglaševalskih kampanj.
 1. Spremembe politike zasebnosti Pridržujemo si pravico do spremembe te politike zasebnosti po lastni presoji. Vsaka sprememba bo objavljena na tej spletni strani, zato redno preverjajte posodobitve.
Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi glede naše politike zasebnosti ali ravnanja z vašimi osebnimi podatki, nas prosimo kontaktirajte prek navedenih kontaktnih informacij. Datum zadnje posodobitve: 19.6.2023 Spletna stran: https://osamosvojitev.si Elektronska pošta: [email protected]